logotyp
XL-BYGG Norrby Trä Borås

Sponsring

XL-BYGG Vi bygger lag tillsammans med Svenska Handbollslandslagen.

Lokalt engangemang - XL-Hjälpen

Många av våra brädgårdar och butiker har funnits i över 100 år och har en lång historia tillsammans med våra orter och städer runt om i Sverige. Vi är stolta över vår lokal förankring där vi får möjligheten att tillsammans med våra kunder utveckla samhället och Sverige. Vi vill vara en naturlig del av byggprocessen. För oavsett om du bygger en altan, en skola, ett sjukhus eller snickrar hemma så bygger du något som är bestående. Som sprider glädje och nytta för andra människor. Och det gillar vi. 

Eftersom vi har varit med länge på våra orter och känner vårt lokala föreningsliv så vet vi att det finns byggprojekt som aldrig blir av. Det är inte i brist på engagemang. För är det något vi vet, så finns det så många eldsjälar som gör väldigt mycket för sin förening. Utan byggprojekten blir inte av för att det helt enkelt inte finns pengar. Därför startade vi 2019 XL-Hjälpen där föreningar kunde ansöka för att få sitt byggprojekt uppfyllt. Och vi blev överväldigade. Över 2 000 behjärtansvärda bidrag kom in till XL-Hjälpen. Av de 2 000 bidragen så kommer vi att genomföra 9 av dem. För att nämna några så kommer vi att bygga en läktare till Hrimfaxi islandshästklubb, en skateramp till Emiliaskolan och brobygge för Stora Stenen org. i Umeå. Tack för alla bidrag, och tack för att vi fick hjälpa till.

864x323_sponsring_xlhjälpen.jpg 

XL-BYGG är stolt partner till Svenska Handbollslandslagen 

Svensk idrott är något vi på XL-BYGG både värnar om och engagerar oss i. EM i Kroatien/Ungern för damlandslaget blev starten på ett nytt och spännande samarbete med svenska handbollslandslagen, och som givetvis fortsatte med herrarnas VM i Qatar, 2015, damernas EM på hemmaplan 2016 och herrarnas EM, också på hemmaplan 2020. 

- Exponering på dräkter och arenor är en del av partnerskapet, men minst lika viktigt är att vi med handbollen får en partner vid event och liknande i samband med de stora mästerskapen. Givetvis ger det även möjligheter lokalt för våra bygghandlare och deras kunder vid landskamperna i Sverige säger Åsa Karlsson, TF marknadschef på XL-BYGG.

- Vi får i partnerskapet med XL-BYGG, en stark rikstäckande partner med många hängivna medarbetare som, likt handbollen, tror på fair play och är beredda att jobba hårt för att lyckas säger Stefan Lövgren, VD på Svenska Handbollslandslaget AB.

- XL-BYGG är ett varumärke förknippat med kvalitet och att gå in i detta partnerskap med herr- och damhandbollslandslagen, som båda är i världsklass, passar oss alldeles utmärkt. Svenska Handbollförbundets och landslagens värderingar överensstämmer väl med våra och tillsammans siktar vi nu mot gemensamma framtida framgångar säger Åsa Karlsson, TF marknadschef på XL-BYGG.

Bild_864x190_handboll_em.jpg

Vi bygger lag tillsammans med Svenska Handbollslandslaget

Tillsammans skapar vi helheten. Vi på XL-BYGG gillar handbollens värderingar. Att Svenska Handbollslandslaget står för teamwork i världsklass var en av anledningar till att vi blev partners. På samma vis vill vi på XL-BYGG bygga starka lag tillsammans med våra konsumenter och duktiga hantverkare över hela Sverige.

864x200_handbol_herrar.jpg

Här kan du läsa med om våra svenska handbollslandslag!

Vi utvecklar våra tjänster och behöver din åsikt. Vill du delta i en kort undersökning kring vår webbplats, den tar endast ca 3-5 minuter att besvara?

OK Nej tack