logotyp
XL-BYGG Norrby Trä Borås

Måla med Beckers

Ge rummet ett lyft!

Malar.jpg

Beckers serie Living har produkterna för torra utrymmen inomhus. Glanserna går från helmatt för en djup kulöråtergivning, till matt och halvmatt för utrymmen som utsätts för mer slitage. Alla produkter har en hög täckförmåga och torkar snabbt. Detta gör t.ex. att du kan täckmåla två gånger på samma dag. Med Living Fusion slipper du dessutom grundmåla då den har kombinerade grund och täckegenskaper.

Med färgtillbehör från Anza får du ett svårslaget resultat med bra kapacitet och täckförmåga! 

Living är en mångsidig produktserie av färgspecifika för användning på väggar och tak inomhus. Denna serie erbjuder ett brett spektrum av glanstal och unika egenskaper, syftande till att matcha perfekt med olika ytor i ditt hem. Oavsett om du målar stora renoveringsprojekt eller små detaljer, kommer Living att tillföra samma grad av tillfredsställelse till ditt arbete.

Rum.jpg

Living väggfärger

Living erbjuder ett brett utbud av produkter anpassade för torra inomhusutrymmen. Sortimentet av glansgrader sträcker sig från helmatt, som ger en djup och intensiv färgåtergivning, till matt och halvmatt, idealiska för områden som utsätts för ökad slitage. Samtliga produkter i serien utmärker sig genom sin imponerande täckförmåga och snabba torktid, vilket möjliggör till exempel två lager målning på en och samma dag. Med Living Fusion kan du till och med undvika grundmålning, eftersom den har förmågan att fungera som både grundfärg och täckfärg i ett.

Living takfärg

Ett nybehandlat tak förvandlar inte bara taket självt utan lyfter även hela rummet, skapar en fräsch och nyrenoverad atmosfär. Livings takfärg är synonymt med högsta kvalitet och passar utmärkt för både obehandlade och tidigare målade inomhusytor. Denna färg är lätt att applicera, erbjuder en utmärkt täckning och minimerar risken för stänk och kladd. Det är värt att notera att Living takfärg rekommenderas av Astma & Allergiförbundet och uppfyller de stränga kraven för Svanen-märkningen, vilket ytterligare bekräftar dess miljövänliga och hälsosamma egenskaper.

Vi utvecklar våra tjänster och behöver din åsikt. Vill du delta i en kort undersökning kring vår webbplats, den tar endast ca 3-5 minuter att besvara?

OK Nej tack